Nationaal Zorgcircus

De circusvoorstelling op maat voor ouderen, gehandicapten en internaten.

Een feest voor iedereen!

Van alle activiteiten in de zorg is een bezoek op locatie van het Nationaal Zorgcircus misschien wel de leukste dagbesteding voor zowel clienten als medewerkers! Of de instelling nu een jubileum te vieren heeft, of gewoon als culturele activiteit voor ouderen. Het Nationaal Zorgcircus biedt welzijnsmedewerkers en activiteiten coördinatoren diverse mogelijkheden. Ieder publiek kent zijn eigen beperking en aandachtsboog. In samenspraak ontstaat een op maat gemaakt evenement.

Steeds vaker zijn niet alle clienten in staat om een voorstelling bij te wonen, zelfs niet in de eigen tuin of op het eigen parkeerterrein. Daarom kunnen de artiesten van het Nationaal Zorgcircus ook een kamerbezoek brengen als het circus op locatie staat. Zo kan echt iedereen die wil genieten van het Nationaal Zorgcircus!

Er zijn nog enkele data vrij vanaf september t/m midden november 2019. De eerste boekingen voor 2020 zijn ook al genoteerd, heeft u interesse in het voordeligste en gezelligste zorgcircus van Nederland? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Er zijn al mogelijkheden op een compleet eigen voorstelling vanaf slechts €800,- ex. btw!

CIRCUSVERHUUR NEDERLAND
zorgcircus@circusverhuur.nl

Purmerend 2017

“Een week verder en nog een hele week nagenieten, de bewoners praten er nog over. Dat geldt ook voor de begeleiding.”

Rotterdam 2018

"Onze dementerende ouderen leefden helemaal op. Circus in onze eigen tuin, een feest voor onze clienten, personeel én buurtbewoners!"

SassenHeim 2017

"Onze Circus Feestweek was geweldig! Zelfs de burgemeester en haar zoontje kwamen langs."